17 octombrie 2014

Crissecco de la Cricova

    La cum e pozitionat brandul Cricova pe piata acum, nascocirea termenului Crisecco e un pas inainte, mai ales daca il asociem cu nivelul de zahar scazut - brut. Pe eticheta secundara ni se spune ca e facut prin metoda Charmat, din Feteasca adusa din mai multe crame proprii, are 10,5% alcool, e imbuteliat cu o luna in urma. Perlatia e foarte buna, nasul insa imi spune ceva de Muscat-uri in prima faza, cu Regala. Mult mai aromat decat ne-am astepta la un brut. Atacul confirma nivelul aromatic foarte ridicat, se reconfirma si MO+FR. Zahar n-are si e un vin curat, pentru ca lucrurile nu stau chiar pe roze cand vorbim de vin din MD. E un nou tip de spumant care cred ca-si va gasi repede clienti, daca se cunoaste reteta de a ajunge sub ochii lor. Foarte lung in post-gust. 86p. Important: pret, 23 de lei in retail! Daca ne vor depasi si moldovenii la vinuri suntem o cauza pierduta. La FN si bule putem deja bifa doua infrangeri. 
    Bine ati venit, ne bucuram sa va bem vinurile, atata timp cat au un raport calitate/pret mai bun decat ale noastre.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu